بورس عطر و ادکلن

بورس عطر و ادکلن

بورس عطر و ادکلن

اگر علاقه مند به خريد عطر و ادکلن هستيد و مي خواهيد بورس عطر و ادکلن در تهران را ببينيد، با ما همراه باشد ...

خیابان وزرا

البته که این روزها در هر خیابانی دستفروشان در حال فروختن عطرهای تقلبی هستند و البته مغازه های زیادی هم وجود دارند که محصولات خوشبو را ارائه می کنند اما اگر از جایی خرید کنید که بعد از امتحان کردن 50 رایحه مختلف، هنوز هم فروشندگان با لبخند با شمار رفتار کنند و پاسخ تمام سوالات تان را بدهند، وزرا انتخاب نخست است.

مغازه های این راسته به قدری قدمت دارند که بدانند فروشندگان شان باید مرتب و مهربان باشند، بعد از امتحان کردن دو سه رایحه شیشه قهوه نسابیده را برای بازگرداندن حس بویایی به شما تعارف کنند و در نهایت، عطری که می خرید را با زیباترین بسته بندی ممکن به دست تان بدهند.

گذشته از همه اینها، مهمترین دلیل انتخاب این خیابان برای خرید عطر این است که صاحبان مغازه ها به طور شخصی عطر را از کشورهایی مانند فرانسه و آلمان وارد می کنند و شما می توانید مطمئن باشید که به خاطر رقابتی که میان مغازه داران این منطقه وجود دارد، هیچ عطر یا ادوکلن تقلبی در این راسته پیدا نمی شود.

 

کوچه مروی


در راسته عطر و ادکلن کوچه مروی انواع عطر و ادکلم پیدا می شود، با هر قیمت و هر سلیقه ای. فقط تنها نکته این است که باید دقت کنید و بتوانید ادکن های اصل و فیک را به خوبی تشخیص دهید زیرا در بعضی از این فروشگاه ها عطر های فیک به جای عطر های اصل با قیمت های بالا به فروش می رسد .

تاریخچه راسته عطر و ادکلن کوچه مروی


مروی از کوچه‌های قدیمی تهران است و از همان ایام در شمار اماکن معروف خرید محسوب می‌شده‌ است که در مجاورت خیابان ناصرخسرو واقع شده‌ است. کوچه مروی، کوچه‌ای شرقی‌غربی است و از سمت غرب و از خیابان ناصرخسرو مقابل شمس‌العماره شروع شده و به خیابان پامنار ختم می‌شود. به دلیل وجود مهاجران عرب در این محل جلوه‌های فرهنگ و زندگی عربی را می‌توان در این کوچه و اطرافش دید. وجود تعدادی خوراک‌فروشی با تابلوهایی به زبان عربی و عرضه خوراک‌هایی نظیر فلافل نشانگر این فرهنگ است. اگر در این کوچه قدم بردارید، معمولا چند نفر عرب‌زبان را در حال مکالمه خواهید دید که بخش قابل توجهی از کسبه بازار را هم تشکیل می‌دهند. در اوایل سلطنت فتحعلی‌شاه ازبک‌ها به مرو حمله کردند و محمدحسین‌خان که اجدادش از زمان شاه طهماسب صفوی حکومت آن حدود را داشتند، از آنان شکست خورد و در سال 1214 هجری قمری به کابل فرار کرد و از آنجا به قندهار و از قندهار به سیستان رفت و در نهایت به تهران آمد. در تهران نیز با عزت و احترام فتحعلی‌شاه مواجه شد و لقب فخرالدوله یافت. وی که از کارهای درباری سر باز زد در محله کنونی کوچه مروی با احداث بناهایی به زندگی ادامه داد. وی در طول اقامت خود در تهران، ثروت فراوانی اندوخت و در غربی‌ترین نقطه محله عودلاجان داخل حصار صفوی شهر تهران خانه و باغی برای خود تدارک دید. آن باغ و خانه در کوچه مقابل عمارت شمس‌العماره که امروز به کوچه مروی شهرت دارد، قرار داشت.

شرایط استفاده راسته عطر و ادکلن کوچه مروی


برای رسیدن به کوچه مروی چند راه پیش رو دارید. آسان‌ترین راه استفاده از مترو است؛ با رفتن به ایستگاه متروی امام‌خمینی و سپس طی مسیر به سمت خیابان باب همایون. اگر از میدان توپخانه وارد خیابان باب همایون شوید، از طریق خیابان باب همایون، به خیابان ناصرخسرو می‌رسید. در قسمت ورودی کوچه مروی، مجسمه زیبایی قرار دارد. مسیر دیگر از طریق خیابان ناصرخسرو، کوچه خدابنده لو، بعد از باغچه علیخان، مقابل سقاخانه فرات است.

مطالب مرتبط :